17.9.-19.9.2020 MVP Airport Nitra.

Další výstavní víkend je za námi. Tentokrát jsme se vydali s Erin a Darcy na mezinárodní výstavu do Nitry.

Pro Erinku to byla další skvělá zkušenost s výstavním kruhem. Erinka si ve čtvrtek a v pátek ve třídě mladých vyběhala známku výborná a v sobotu obdržela známku Velmi dobrá.

Naším tajným přáním bylo s Darcynkou získat poslední titul, který ji chyběl k získání šampiona SR. Darcynka nás hned ve čtvrtek mile překvapila a ve své třídě získala známku V1 a titul CAC po té se ještě utkala se soupeřkami z mezitřídy a z třídy šampionů o nejlepší fenu. Darcynka i v tomto souboji zvítězila a z kruhu si odnesla také titul CACIB. Radost jsme měli obrovskou, Darcynka tímto vítězstvím splnila podmínky pro získání titulu Šampion krásy SR.

Náš cíl byl splněn hned první výstavní den a tak v pátek už jsem s Darcynkou do kruhu nastupovala bez veškerých obav a v kruhu jsme si to spolu náramně užily. Darcy se panu rozhodčímu tak moc líbila, že ji posouval v hodnocení výš a výš. Po titulu CAC, získala opět CACIB a nakonec jsme si z kruhu odnesli i titul nejvyšší BOB ( Vítěz plemene- Best of Breed ).

V sobotu jsme se v kruhu proběhly ještě jednou a Darcy získala známku V2, Res.CAC. Darcynko, holčičko naše, jsem na tebe moc pyšná.

Erin

Erin
Erin
Darcy
Darcy