11.9. – 12.9.2020 KV ŠSP a SV ŠSP Jedovnice.

Když jsme doma před pár týdny s manželem přemýšleli kterou z našich salašnických holčiček přihlásíme na Klubovou a Speciální výstavu švýcarských salašnických psů, nemohli jsme se rozhodnout. Nakonec doma padlo rozhodnutí, že přihlásíme všechny.

Byl to sice velice náročný víkend, ale stál za to. Největší radost jsme měli z naší nejstarší členky naší smečky. Abbinka v pátek ve třídě veteránů dokázala, že je ve svém věku (10 let a 2 měsíce) stále ve výborné kondici, v konkurenci 10 fen získala známku výborná a probojovala se až na 3. místo. Moc si vážím slov obou rozhodčích, kteří všem veteránkám projevili svůj obdiv. Abbinko, jsem na tebe moc pyšná, ten pocit s tebou běhat v kruhu veteránek byl úžasný.

Jako další se v kruhu předvedla naše nejmladší holčička Erin ve třídě mladých. S Erinkou do kruhu musel nastoupit manžel, jelikož ve vedlejším kruhu jsem ve stejný okamžik musela nastoupit s Darcynkou do třídy otevřené. Pro Erinku to byla teprve druhá zkušenost s výstavním kruhem a tak jsem moc ráda za to jak dobře to zvládla. Darcynce se také moc dařilo, v sobotu v konkurenci 26 fen jí postup mezi čtyři nejlepší utekl jen o vlásek, z kruhu odcházela na pomyslném 5. místě. Ambra vše zakončila ve třídě vítězů. Byl to velice náročný víkend, ale stál za to. Naše holčičky od rozhodčích obdržely velice pěkné posudky.

Klubová výstava není jen o posuzování v jednotlivých kruzích, ale je to i obrovská příležitost setkávání s našimi kamarády a známými. Na klubovou výstavu se přijela podívat také naše psí rodina, naši kamarádi Katka s Petrem a jejich chlupaté holčičky Annabell , Árie a malá Be Happy.

Abbinka – třída veteránů
Abbi
Ambra
Ambra – třída šampionů
Darcy – třída otevřená
Darcy
Erin třída – mladých
Erin
Abbinka a její pravnučky Be Happy a Bailey Bohemia Wolfs